xC-Sarja

2-tie-passiiviset xC-sarjan tyylikkäästi suunnitellut pilarikaiuttimet tarjoavat tehokkaan ja huomaamattoman ratkaisun akustisesti haastaviin ympäristöihin.

Kaikissa xC-kaapeissa on korkea ymmärrettävyys, huomattava suuntaavuuden hallinta, tasainen off/axis -taajuusvaste ja koko taajuuskaistan kattava kardioidinen suuntakuvio.

Kaiuttimen 4 tuuman elementeistä tuleva ääni toistetaan edessä olevan aalto-ohjaimen sekä kaiuttimen takana olevien vaimenntujen aukkojen kautta. Tuloksena syntyvä kardioidinen suuntakuvio minimoi seinäheijastusten aiheuttamat häiriöt matalilla ja keskitaajuuksilla. Poistaen takaheijastuksista syntyvät vaimentumiset, vähentäen kaikukentän aktivointia ja lisäten vahvistusta ennen äänenkiertoa saadaan aikaan ”Democracy for Listeners” (tasa-arvoa kuuntelijoille) jopa akustisesti haastavimmissa tiloissa. Takana olevat kaksi jatkuvaa kiskoa mahdollistavat kaiuttimien asentamisen mahdollisimman lähelle ja yhdensuuntaisesti seinälle. Koska xC-sarjan kaiuttimia on saatavana vakiona mustana tai valkoisena tai tilauksesta eri RAL-väreillä, d&b:n pilarikaiuttimet ovat visuaalisesti huomaamattomia.