K-array

K-array on italialainen yritys joka valmistaa ainutlaatuisia äänentoistotuotteita, jotka ovat superkevyitä, erittäin dynaamisia ja tehokkaita. Äänenlaadun lisäksi suunnittelun peruspilareita ovat kaiuttimien huomaamattomuus visuaalisesti ja silloin kun ne näkyvät ne ovat esteettisesti kauniita. K-arrayn teknologioita on mm. Pure Array Technology (PAT), Slim Array Technology (SAT), Electronic Beam Steering (EBS) ja Advanced Bass Control (ABC).

Kaiuttimia on saatavana erilaisilla pintakäsittelyillä kuten kiillotettu tai harjattu alumiini, kullattuna sekä maalattuna eri RAL sävyihin. Musta ja valkoinen on standardi värejä.

Useimmat kaiuttimet ovat myös säänkestäviä tai jopa merellisiin olosuhteisiin sopivia kestäen suolaveden aiheuttamaa hapettumista.

Kommander sarjan vahvistimista löytyvät jokaiselle kaiuttimelle omat esiasetukset ja niiden lisäksi on käytettävissä DSP jolla järjestelmä voidaan virittää tilaan sopivaksi. Kommander vahvistimissa on softa-pohjainen DANTE joka voidaan aktivoida käyttöön Audinate-websivujen kautta.

K-arrayn valikoimista löytyvät tuotteet kotiin, toimistoon, kokoustilaan, auditorioon, kirkkoon, ravintolaan, yökerhoon sekä teatteri-ja konserttisaleihin.

Tutustu valikoimaan

Lyzard

Erittäin pienikokoinen alumiininen linjasäteilijä

Vyper

Ultra-flat-alumiininen line array -elementti.

Tornado

Alumiinista veistetyt Tornado 2″ point…

Kobra

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu linjasäteilijä.

Python

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu line array…

Kayman

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu line array…

Domino

Täysimittaiset, kompaktit passiiviset ruostumattomasta teräksestä…

Azimut

Täydellinen ratkaisu minimalistisessa paketissa.

K-Array
Ainutlaatuiset ääniratkaisut
jokaiseen sovellukseen.

Erittäin kevyt, erittäin dynaaminen ja tehokas.

Kaadamme jokaisen pisaran asiantuntemuksestamme kompakteihin kaiutinratkaisuihin, jotta saat ainutlaatuisen äänikokemuksen jokaiseen sovellukseen.

Tämä on ollut K-arrayn missio jo yli 30 vuoden ajan.