KSCAPE

Arva Audio laajentaa tuotevalikoimaa KSCAPElla, ainutlaatuisella all-in-one-ratkaisulla, jossa yhdistyvät ääni ja valo.

Arva Audio on nimitetty KSCAPE:n maahantuojaksi RAIL-tuotevalikoiman jakelua varten Suomen markkinoille. RAIL on uusi all-in-one-ratkaisu, jossa yhdistyvät korkealuokkainen valo ja ammattimainen ääni asennettavaksi useisiin eri käyttökohteisiin.

KSCAPE on tunnetun ja innovatiivisen valmistajan K-arrayn uusi osasto, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattiäänentoistosta. RAIL tarjoaa puhdasta ja virtaviivaista eleganssia jossa yhdistyy tehokas äänentoisto valaistukseen, jota ei ole ennen koettu. RAIL valikoimassa on useita erilaisia all-in-one-ratkaisuja, joissa on lämmin, korkea- ja tasalaatuinen valo integroiduilla kaiuttimilla. Kohteissa joissa tarvitaan molempia, ääntä sekä valoa, asennuskustannukset ovat jopa 30% edullisempia RAIL:n avulla kuin erillis asennuksella.

RAIL mallistosta löydät erilaiset valonlähteet käyttökohteen mukaan kuten, symmetriset, epäsymmetriset, Mini Spot- ja sähkökiskot, joihin voidaan integroida myös kolmannen osapuolen kohdevalaisimia. RAIL mallistosta löytyy ainutlaatuiset ratkaisut arkkitehdeille, integraattoreille ja suunnittelijoille, kun halutaan toteuttaa sekä laadukas ääni että valo kummastakaan tinkimättä. Japanilaisen NICHIA:n toimittamat LED-valonlähteet on asennettu suoraan K-arrayn piirilevyyn