Waves LV1

Lyömätöntä sointia konfiguraatiosta riippumatta

eMotion LV1 on täysin modulaarinen softapohjainen mikseri, jonka kanavamäärä on valintasi mukaan joko 64, 32 tai 16 stereokanavaa. Voit käyttää jopa kahdeksaa pluginiä joka kanavassa. Miksauksessa voidaan hyödyntää kaikkiaan 44 mix-ryhmää, johon voi kuulua 16 monitorimiksausta, 8 ryhmää, 8 matriisia sekä LRCM-master. Saat kytkettyä ja jaettua jopa 16 I/O-laitetta.

LV1:n oma Waves Double Precision 32-bittinen liukuluku-miksausprosessori on aina valmiina tuottamaan ensiluokkaista äänenlaatua 96kHz:iin asti.

 

Tarkkaa sointia

Vietä vähemmän aikaa fiksatessa ja enemmän miksatessa: eMotion LV1 integroituu täysin Wavesin eri ongelmien ratkaisemiseen suunniteltujen, tarkkojen pluginien kanssa (myydään erikseen). Ne on räätälöity ratkomaan liveäänen eri haasteita.

Ratkaise mikä tahansa liveäänen tilanne nopeasti ja helposti alan johtavilla työkaluilla: X-FDBK kierronpoistoon, PSE kontrolloimaan lavamikkien vuotoja, F6 dynaamiseen ekvalisointiin, Dugan Speech useiden mikkien automaattimiksaukseen, MyMon henkilökohtaiseen monitorimiksaukseen sekä paljon muuta.

 

Miksaa luovaa vapautta käyttäen

Nauti livemiksaamisesta massiivisella Waves-plugareiden valikoimalla: LV1 tarjoaa vertaansa vailla olevaa integraatiota palkittujen työkalujen käyttöön, samojen työkalujen, joita käytetään GRAMMY:ja voittaneissa studioäänityksissä.

Miksaa livenä yhtä luovasti kuin studiossa tarkasti mallinnetuilla analogiklassikoilla kuten Waves SSL ja Abbey Road-kokoelmilla, moderneilla perustarvikkeilla kuten Waves Tune Real-Time, Scheps Omni Channel ja Vocal Bender sekä niin monilla muilla – käytössäsi on täydellinen arsenaali pluginejä, jotka kattavat kaikki tunnetut äänivaihtoehdot sekä tuotantotyylit.

 

Sinun mikserisi. Sinun asettelusi.

LV1:n modulaarisuuden ansiosta voit yhdistää ja sovittaa hardware-kattauksesi tarpeittesi ja halujesi mukaan – aina ruutujen ja ohjainten määrästä valintasi mukaiseen tulojen ja lähtöjen määrään, DSP-servereihin ja muihin.

Saat kaikki kanavat eteesi super-järjestelmässä, jossa on useita näyttöjä ja ohjaimia. Tai pysy liikkuvana ja käytä pelkkää kannettavaa. Tai valitse mitä tahansa siltä väliltä. Se on sinun LV1:si – tee siitä sellainen kuin haluat.

 

Intuitiivinen workflow. Monenlaista ohjausta.

Jokainen meistä miksaa tavallaan. LV1:llä voit yhdistää fyysisiä liukuja optimoituun kosketusnäyttöohjaukseen ja näin luoda optimaalinen miksauskokemus juuri sinulle.

 

Fyysistä ohjausta: Waves FIT Controller

16+1 kosketusherkkää 100mm moottoroitua liukusäädintä

16+1 kirkasta lohkonäyttöä

16+1 kytkimellä varustettua pyöritettävää säädintä

8 liukusäädinten kerroksen valintaa

8 apukytkintä

Tap tempo-padi

Sopii 19” 7U räkkitilaan

 

Tarkkaa kosketusnäyttöohjausta

LV1 käyttöliittymä ja käyttökokemus suunniteltu toimimaan täysin kosketusnäytöllä

Optimoidut nopeat eleet kuten pyyhkäisemällä poistettavat pluginit, lisäikkunoiden käyttöönotto ylöspäin liu’uttamalla sekä muita miksauseleitä

Kosketusnäytön liu’ut optimoitu tarkkaan miksaukseen

 

Viimeinen mikseri, jonka tarvitset

Laajenna ja skaalaa I/O:ta, kanavamäärää ja vaikkapa yhteisiä linjoja jakavien LV1-miksereiden määrää, kaikki helposti ilman häslinkiä. LV1 on joustava järjestelmä, jota voit päivittää vaivatta tarpeittesi kasvaessa ja muuttuessa.