3-suuntainen passiivinen V-sarja sisältää sekä linja- että PointSource-järjestelmät keskisuuriin ja suuriin äänentoistojärjestelmiin erinomaisella hyötysuhteella sekä koko taajuusalueen kattavalla suuntaavuudella.

Kolmitie passiiviset V8- ja V12-linjasäteilijä mallien horisonttaalisen suuntaavuuden kontrolli (80° tai 120°) ulottuu 250 Hz:iin asti. Myös yhden vahvistinkanavan ohjaama kardioidi V-SUB tarjoaa vaikuttavan energian vaimenemisen taaksepäin. Se voidaan ripustaa ylimmäiseksi V-sarjan kolumnissa nerokkaan kolmipisteripustus järjestelmän ansiosta. Lisäksi V-sarja on ihanteellinen kumppani J-sarjan ja Y-sarjan järjestelmille. Samaa 3-suuntaista passiivista rakennetta käyttävät myös V7P- ja V10P- PointSource-kaiuttimet, joissa on kaksi 10″ matalataajuista kaiutinelementtiä, keskimmäinen 8″ MF-elementti, joka on asennettu ainutlaatuiseen kaksikanavaiseen keskialueen torveen, joka lisää merkittävästi herkkyyttä erityisesti laulun taajuusalueella. Koaksiaalisesti asennettu 1,4 tuuman kompressiodriveri on yhdistetty käännettävään HF-torveen. Sekä ripustettava V-SUB että ground stack V-GSUB ovat kardioidi subwoofereja, jotka vähentävät huomattavasti matalien taajuuksien kuminaa kaikuisissa olosuhteissa. Tämä uudentyyppinen PointSource-kaiutin on ”Single-Box-Solution”, joka sopii ihanteellisesti kaikkiin tilaisuuksiin, joissa näkyvyys, paino tai vahvistinkanavavaatimukset sanelevat, että pieni linjasäteilijäkolumni ei ole sopiva.

Kaikki V-sarjan kaiuttimet ovat saatavilla Vi-versioina integroitaviksi kiinteisiin asennuksiin. Kaiuttimet eroavat siirrettävistä V-sarjan kaiuttimista kaapin rakenteen ja asennustarvikkeiden osalta. Vi-kaiuttimet on pinnoitettu iskunkestävällä maalilla, saatavana eri RAL-värisävyillä ja säänkestävänä versiona tarvittaessa. Vi-kaiuttimet eivät kuitenkaan erotu joukosta viimeistelynsä, poikkeuksellisen suuntaavuuden hallinnallaan tai keveydellään, vaan erinomaisella yliohjausvaralla, poikkeuksellisella tehokapasiteetilalla, dynaamisella kaistanleveydellä ja laajalla lisävarustevalikoimalla.

Previous slide
Next slide