SL-Sarja

SL-sarja koostuu useasta eri raskaan sarjan line array-järjestelmästä, joissa yhdistyy ennenkokematon suuntaavuuden kontrollointi ja yliohjausvara koko taajuusalueella.

Sarjan kaikissa kaiuttimissa käytetään kaiuttimen koko taajuusalueen kattavaa kardioiditekniikkaa. Sarjan kaiuttimet täyttävät näin minkä tahansa suuren mittakaavan tapahtuman äänenvahvistus- ja melunhallintatarpeet niin kiertue- kuin asennuskohteissakin.

Täydellinen paketti lisävarusteita ja ohjelmistoja yhdistyy d&b vahvistimien kanssa tehokkaaksi ja luotettavaksi kokonaisuudeksi toistettavaksi tilaisuudesta toiseen.

XSL-Sarja

XSL-järjestelmä on saapunut. Se on SL-sarjan kaiutinperheen pienin malli. SL-sarjan kaiuttimet ovat ainoita nykyaikaisia linjasäteilijöitä, joilla saavutetaan kaiuttimen koko taajuusalueen hallittu suuntaavuus.

XSL:ssä on enemmän SL-sarjasta tuttuja, innovatiivisia suunnitteluratkaisuja: erinomaista puheen ymmärrettävyyttä, laajennettua matalien taajuuksien toistoa sekä yliohjausvaraa, vertaansa vailla olevaa ulostulotasoa ja vaikuttavaa suuntaavuuden hallintaa kardioiditekniikkalla koko taajuusalueella.

Emme odota sinun tyytyvän vähempään. Nyt sinun ei tarvitse.

d&b kaiuttimet
d&b audiotechnik

Suuntaavuuden hyödyt

SL-sarja on ainoa moderni line array-järjestelmä, jossa horisontaalinen suuntaavuden hallinta on kaiuttimen koko toistoalueella. Tämä on toteutettu kaiuttimen geometrian ja kardioiditekniikoiden yhdistelmällä matalilla taajuuksilla.

Tuloksena saat:

  • Lisää ymmärrettävyyttä ja selkeyttä koko taajuusalueella

  • Vähemmän vuotoja mikrofoneihin

  • Parempi kontrolli kuuntelualueen ulkopuolelle ohjautuvalle melulle

  • Eri alueille suunnattujen kaiuttimien aikakorjaukseen ja sävyjen tasapainottamiseen kuluu vähemmän aikaa

Toisin sanoen enemmän sitä, mitä haluat. Vähemmän sitä, mitä et.