d&b Soundscape

On aika ajatella uusiksi äänentoisto. Lisää ainoastaan yksi askel käyttäjäystävälliseen d&b Workflow:n ja lopputuloksena on mitä luonnollisin kuuntelukokemus, jossa yhdistyy taide, tiede, luovuus ja tekniikka.

d&b Soundscapen avulla luot äänen sellaisena kuin sen tunnet, äänen sellaisena kuin näet sen, äänen sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Keskusyksikkönä toimii DS100 Signal Engine, vallankumouksellinen äänijärjestelmän prosessori, joka perustuu tehokkaaseen Dante-yhteensopivaan signaalimatriisiin. d&b Soundscape tarjoaa vertaansa vailla olevaa luovuutta kahden ohjelmistomoduulinsa En-Scene ja En-Space kautta.

d&b En-Scene on ääniobjektien paikannustyökalu, joka mahdollistaa jopa 64 ääniobjektin yksittäisen sijoittamisen ja siirtämisen äänikuvassa. Se kuvaa lavaskenaarioita tarkasti siten, että jokainen ääniobjekti paikantuu yhtenevästi sekä visuaalisesti että akustisesti. Koko yleisö voi nyt kuulla näkemänsä ja päinvastoin.

d&b En-Space on tilaemulointityökalu, joka luo ja muokkaa jälkikaiuntaa mihin tahansa tilaan. Nämä tilasimuloinnit ovat seitsemän kansainvälisesti tunnetun esityspaikan akustisista mittauksista johdettuja emulaatioita yhdistettyinä ääniprosessoriin. Voit olla konserttisalissa tai kamarimusiikkisalissa. Sisätilassa tai ulkona. Yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Valinta on sinun.

 

 

Vähemmän on enemmän

d&b Soundscape on kattava äänisuunnittelijan työkalu. Se ei ole ainoastaan 360-järjestelmä, vaan myös 180-järjestelmä, jossa kaiuttimet lavan edessä antaa paljon enemmän mahdollisuuksia kuin tavallinen L / R -asetelman ääni. Se on täysin uusi kokemus. Alla olevassa kuvassa on tyypillinen 180-järjestelmä En-Scenen ääniobjektien asemoimiseen lavalla.

 

Enemmän on enemmän

Kaiuttimia lisäämällä saadaan 360 asteen järjestelmä, joka luo akustisia ympäristöjä En-Spacen avulla tai laajentaa En-Scene-äänikuvaa yleisön ympärille. Toinen grafiikka esittää järjestelmää, jossa En-Scenen avulla ääniobjekteja voidaan sijoittaa kaikkialle yleisön ympärille. Suuremmat kaiuttimet sivuilla ja takana tuottavat En-Scene-paikannuksen. Pienempiä kaiuttimia käytetään vain, jos tarvitaan En-Space-kaiuntaa.

d&b Soundscapea on kokeiltu ja käytetty ympäri maailmaa erilaisiin käyttötarkoituksiin – teattereista live-konsertteihin ja yritystapahtumiin. Vaikka käyttökohteita on monia, on niillä kaikilla yhteinen luova tavoite: kuuntelun, näkemisen ja tunteen yhdistäminen yhdeksi kokemukseksi, jota erilaisten äänien maailma ympäröi. Lyhyesti sanottuna: d&b Soundscapen luomat ääniympäristöt ovat ratkaisuja, joista on hyötyä kaikille osapuolille – äänisuunnittelijalle, miksaajalle, artistille ja yleisölle.