A-Sarja

Älä oleta mitään.

A-sarja on ainutlaatuinen uusi kaiutinkonsepti, joka tarjoaa tunnusomaisen d&b-äänenlaadun laajennetussa muodossa yhdistäen olemassa olevan d&b-järjestelmätekniikan parhaat elementit täysin uuteen muotoon. Tässä sarjassa yhdistyvät edistynyt aalto-ohjain suunnittelu ja d&b:n monipuoliset tekniikat, jotka mahdollistavat laajan valikoiman sovelluksia, joissa  joustavuus peittoalueen suhteen on ensiarvoisen tärkeää.

Augmented array kaiuttimet on suunniteltu erityisesti keskipitkän (20m-30m) mittakaavan äänenvahvistukseen, mikä venyttää käsitystä mihin äänentoistojärjestelmä kykenee samalla säilyttäen tutun d&b suuntaavuuden ja järjestelmien yhtenäisyyden.

Augmented array.

Joustavuus voi nyt ylittää tavanomaiset rajansa. A-sarja esittelee uuden tuotekategorian: Augmented array.

Järjestelmä, joka on yhtä joustava kuin point source klusteri, yhtä hallittavissa kuin line array ja niiden lisäksi sisältää edistyneitä ominaisuuksia, jotka muuttavat tuttuja ratkaisuja haastavissa käyttökohteissa.

Säädettävät kulmat kaiuttimien välillä mahdollistavat jopa neljän A-sarjan kaiuttimen mukautumisen tarkasti paikan muotoihin pienin askelin. Laaja kattavuus saavutetaan joko vaaka- tai pystysuunnassa pienellä määrällä kaiuttimia. Edistyneen aalto-ohjaimen suunnittelulla saavutetaan tasainen korkeiden taajuuksien peitto riippumatta kaiuttimien välisistä kulmista.

Optimointi napin painalluksella.

Midrange Directivity Control (MDC) tarjoaa yhden painikkeen akustisen optimoinnin suoraan d&b:n vahvistimista. Määritä, missä kukin kaiutin sijaitsee augmented array:ssa, ja MDC varmistaa alempien keskitaajuuksien tasaisen jakautumisen.

Ei enää kompromisseja.

Enintään neljä kaiutinta array:ta kohden, d&b A-sarja kattaa suuremmat alueet pienemmällä määrällä  kaiuttimia sekä vahvistinkanavia. Mikä tarkoittaa taas vähemmän kompromisseja.

A-sarja on teknologioiden yhdistelmä, joka istuu mukavasti point source ja line array kaiuttimien väliin jäävään aukkoon joka oli aikaisemmin täynnä kompromisseja.

A-sarja on yhteensopiva useiden d&b:n vahvistimien ja subwooferien kanssa, joten järjestelmä kokonaisuudessaan voidaan räätälöidä vastaamaan erityistä käyttötarkoitusta. Nelikanavaiset vahvistimet 30D, D20 ja D80 tarjoavat monipuoliset asetusvaihtoehdot kanavaa kohti kahdella 16-kaistaisella taajuuskorjaimella, joissa on parametriset, notch-, hylly- ja epäsymmetriset suodattimet sekä jopa 10 sekunnin viivetoiminnot. V-GSUB ja Vi-GSUB suositellaan A-sarjan subwooferiksi.

Previous slide
Next slide