SSL Matrix2

Matrix2 on ihanteellinen konsoli/kontrolleri hybridituotantostudioosi. Se on elegantein tänään saatavilla oleva ratkaisu heille, jotka haluavat yhdistää SSL-summauksen soinnilliset edut sekä kokoelman analogisia boutique-mikkietuasteita & prosessoreita audio-ohjelmakeskeiseen studiotyöskentelyynsä.

Matrix2:n analoginen puoli pitää sisällään: 40 tulon SuperAnalogue™ summausmikserin, täysin varustellun monitorikytkimen & talkbackin sekä sisäänrakennetun ’Insert Router’-reitittimen, jonka avulla yksittäisiä tai ketjutettuja ulkoisia analogiprosessoreita saadaan helposti ja nopeasti kytkettyä insert-pisteeseen. 16+1 liukusäätimen ohjauspinta vaihtuu yhdellä näppäimen painalluksella analogikonsolin signaalitien ohjauksesta usean vaihdettavan kerroksen monipuoliseksi audio-ohjelmien ohjaimeksi.
Jokapäiväisen luovan prosessin sydämeksi suunniteltu Matrix on rakennettu tarkkojen SSL-hardware-standardien mukaan kestämään intensiivisimmänkin studiokäytön. Täydellisesti monitorisi, työasemasi ja ulkoiset prosessorit yhdistävä Matrix antaa sinun muotoilla projektistudiosi työskentelytapasi mukaiseksi.

Miksaaminen ja monitorointi

Analogi- ja digitaalilaitteitesi integroinnin lisäksi Matrix2 on ensiluokkainen SSL-mikseri, joka hyödyntää 30 vuoden kokemustamme analogisten konsolien suunnittelussa. Tärkeät äänityksen ja miksauksen toiminnot; reititykset, tason mittaukset sekä monitoroinnit on organisoitu ja järjestelty siten, että kaikki on välittömästi käytettävissäsi ja koko äänityksen ja miksauksen prosessi pysyy selkeänä ja virtaviivaisena.

Matrix2:n analoginen arkkitehtuuri antaa käyttöösi 32 tulokanavaa (jokaisessa 16 kanavalohkossa on ensisijainen ja vaihtoehtoinen tulo). Jokaisessa 16 kanavassa on suora lähtö, joka on suunniteltu käytettäväksi pääasiassa audio-ohjelman äänityspolkuna. Stereo Mix-busseja on kaksin kappalein ja Stereo Aux-paluita neljä, jotka voidaan täysin reitittää päälähtöihin. Näin tuloja miksauksessa voi olla kaiken kaikkiaan 40.

Tehokas monitorointi on Matrixin keskeisiä ominaisuuksia, sen osia ovat itsenäiset Main- ja Mini-monitorilähdöt, omalla EQ:lla ja lähdevalinnallaan varustettu Artist Monitor-lähtö sekä kolme ulkoisten lähteiden monitorituloa lähteiden summauksella.

Kuvia