MTP40S-UN

Bodypack Transmitter -UN option (Ultrasonic+Narrowband).

Kuvaus:

MTP40S-UN on erittäin pieni ja kevyt taskulähetin, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettuihin langattomiin mikrofonisovelluksiin.

Jatkuvasti supistuva spektri on antanut meille mahdollisuuden löytää uusia ratkaisuja ja kohdata tulevia ongelmia, jotka liittyvät kohinaan, häiriöihin ja pienentyneeseen kaistanleveyteen.

Uusi UN ”Ultrasonic Narrowband” -teknologiamme mahdollistaa:

Absoluuttinen suojaus ultraäänihäiriöiltä (esim. seuraavan sukupolven kameroiden etäisyysseurantalaitteet) erityisen 70 dB:n suodattimen ansiosta.

Kapeakaistatoiminnot, jolloin voidaan käyttää puolta kaistanleveyttä ja saada 50 % lisää kantamaa.

Siirtyminen SW:llä laajakaistatilaan yhteensopivuuden varmistamiseksi vanhan Wisycom-järjestelmän kanssa.

Kaikki tämä koskemattomalla äänenlaadulla:

OMINAISUUDET:

  • Laajin saatavilla olevan kytkentäkaistanleveyden, jopa 232 MHz:n alueen parhaan taajuuden löytämiseksi missä tahansa päin maailmaa.

  • Selektiivisen audiosuodatin ultraäänihäiriöiden välttämiseksi.

  • Kehittynyt lineaarinen tekniikka poistaa intermodulaatio vääristymät vankemman signaalin, laajennetun kantaman ja mahdollisuuden käyttää useita lähettimiä lähellä toisiaan.

  • Kapeakaistaisten ja lineaaristen lähettimien yhdistelmä mahdollistaa virittämisen 200 kHz:n välein, ja pienennetty RX-kaistanleveys antaa 3 dB:n lisäyksen herkkyyteen.

  • Kytkemällä SW:n ”laajakaistatilassa” MTP40S-UN säilyttää täyden yhteensopivuuden kaikkien aikaisempien Wisycomin vanhojen vastaanottimien kanssa.

  • Lähetin on suunniteltu maksimaaliseen suorituskykyyn minimaalisella virrankulutuksella, joka tuottaa vähemmän lämpöä – sitä on aina mukava käyttää tai käyttää.

  • ENC- ja ENR-algoritmit täydelliseen äänentoistoon kaikissa sovelluksissa lähes viiveettömänä luomalla ja muokkaamalla esiasetuksia halutun äänen mukaan.

  • Jos omistat jo Wisycom-lähettimen, tarkista paikalliselta jälleenmyyjältäsi, voidaanko lähettimesi päivittää UN-vaihtoehtoon.