Ääni- ja ohjausmatriisi HARVEY

HARVEY on joustava äänen ja median ohjausmatriisi sekä yksi pääkomponenteista PA-järjestelmiin ja konferenssijärjestelmiin. Se on varustettu analogisilla äänituloilla ja -lähdöillä sekä suurella määrällä erilaisia ohjausliitäntöjä. Se on ihanteellinen matriisi konferenssitiloihin, kotiteattereihin, museoihin, oppilaitoksiin, monikäyttötiloihin ja teattereihin.

Audio

Laite sisältää laajan valikoiman äänenkäsittelytoimintoja, jotka voidaan mukauttaa tarkasti kuhunkin sovellukseen. Nämä asetukset voidaan myös tallentaa esiasetuksena ja kutsua napin painalluksella, jotta voit vaihtaa nopeasti eri asennusvaihtoehtojen välillä.

Hallittavissa

HARVEY:n voi yhdistää hyvin erilaisiin laitteisiin johtuen monipuolisista ohjausliittimistä ja toimia keskitettynä ohjausyksikkönä äänen, valaistuksen ja mediateknologian osalta. Se muuntaa tiedot liittimien välillä ja poistaa tarpeen lisämuuntimille. Etäohjaimen RC4 lisäksi kaikki vakiintuneet mediaohjaimet (Crestron, AMX jne) sopivat HARVEY:n ja kaikkien siihen liitettyjen laitteiden ohjaamiseen.

Mukautettava

Käyttöliittymä, HARVEY Composer, perustuu yksinkertaiseen käyttöfilosofiaan: Valikkojärjestelmä on selkeästi järjestetty, elementit koostetaan projektissa raahaamalla ja pudottamalla ja konfiguroidaan välittömästi kontekstivalikossa. Tämä mahdollistaa monimutkaisten projektien konfiguroinnin vain muutamalla hiiren napsautuksella.

Käyttöliittymä

HARVEY:n käyttöliittymälle on tunnusomaista sen selkeys ja yksinkertaiset rakenteet. Se mahdollistaa intuitiivisen käytön ja mahdollistaa jokaisen käyttäjän luoda yksityiskohtaisia suunnitelmia monimutkaisille projekteille vain muutamassa vaiheessa.

HARVEY Composer:n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Rinnakkaisviivojen niputtaminen
 • Signaalinkäsittelyn lisääminen raahaamalla ja pudottamalla
 • Asettelu automaattisella säädöllä ja oikeakulmaisella johdotusjärjestelyllä
 • Loogisten funktioiden ryhmittely.
 • Erikerroksiset ääni- ja ohjausreitit
 • HYPERMATRIX®-toiminnon avulla ristikkäisten laitteiden  projektit voidaan mukavasti määrittää kuin se olisi vain yksi laite.
 • Laitteiston prosessorin lataus offline-tilassa
 • Ei tarvita yhdistämistä

HARVEY Pro on saatavilla erilaisilla IO-konfiguraatioilla, jotka lisätään nimeen, esim. HARVEY Pro 8×8, HARVEY Pro 16×8 tai HARVEY Pro 8×8-DA.

Lisäksi äänisignaalien käsittelyn, valaistuksen ja medianhallinnan lisäksi HARVEY Pro mahdollistaa joustavan sovittamisen erilaisiin vaatimuksiin kanavien määrän suhteen. Äänitulo- ja lähtökanavia voidaan skaalata 4 askeleen välein, mikä mahdollistaa HARVEY Pron kattavan spektrin pienistä projekteista 8×8 äänimatriisista suurempiin kuten esim. 4×24 kanavaiseen äänimatriisiin. Näppärä seinäkiinnitteinen kaukosäädin tärkeimpiin toimintoihin täydentää tuotevalikoimaa.

 • Äänentoiston, valaistuksen ja medialaitteiden hallintakeskus
 • Joustava määrä analogisia äänikanavia jopa 32
 • Digitaaliset liitännät Dante ja AES
 • Erinomainen äänenlaatu lyhyellä, kiinteällä viiveellä
 • Yksinkertainen hajautettujen asennusten konfigurointi Hypermatrix®-järjestelmällä
 • Ohjaus seinäpaneelin tai tabletin kautta

RC4 EU

Kaukosäädin muovikotelossa EU:n upotettavaan koteloon, halkaisija 60 mm.

HARVEY RC4 on ohjelmoitava, Ethernet-pohjainen seinäkiinnityksellä varustettu kauko-ohjain. RC4 pystyy ohjaamaan esiasetuksia, äänitasoja tai DMX-lamppuja. Kaikkien RC4:n LEDien ja painikkeiden väriä sekä kirkkautta voidaan yksilöllisesti säätää.

HARVEY RC12 US

Kaukosäädin alumiinista hopeisella etulevyllä Yhdysvaltain 2-ryhmäiselle upotettavalle pinnalle eri maalipinnoilla (hopea, antrasiitti, kulta)

HARVEY RC12 on ohjelmoitava, Ethernet-pohjainen seinäkiinnityksellä varustettu kauko-ohjain. RC12 pystyy ohjaamaan esiasetuksia, äänitasoja tai DMX-lamppuja ja voi valita kanavia HARVEY-laitteessa, kutsua esiasetuksia tai laukaista komentojen lähettämisen, joko sarjaliitännän tai IP-verkon kautta, käyttäen 12 vapaasti ohjelmoitavaa painikettaan. Kaikkien RC12:n LEDien ja painikkeiden väriä sekä kirkkautta voidaan yksilöllisesti säätää.