DWT-P01N

Digital wireless microphone plug-on transmitter

Laadukas laajakaistalähetin, jossa on kolme koodekkitilaa, jotka tarjoavat lyhyen äänilatenssin ja luotettavamman lähetyksen

DWT-P01N XLR plug-on-lähetin on osa DWX-sarjan digitaalista langatonta mikrofonijärjestelmää, joka tarjoaa korkealaatuisen täysdigitaalisen toiminnan lyhyemmän ääniviiveen ja luotettavamman RF-lähetystilan – sopii täydellisesti korkealaatuisiin ENG/EFP-sovelluksiin.

DWX-sarjan järjestelmä tarjoaa erinomaisen laadukkaan 24-bittisen digitaalisen äänen langattoman siirron. Parannetun koodekin ansioista se voi tarjota paremman äänenlaadun pienemmällä äänen viiveellä.

HUOMAA: Tämä malli on saatavilla useissa versioissa, jotta se tukee mahdollisimman laajaa toimintataajuutta. Katso lisätietoja tuotteen teknisistä tiedoista.

 

Kolme koodekkitilaa, jotka on suunniteltu monenlaisiin sovelluksiin

MODE1 on yhteensopiva DWX-sarjan sovellusten kanssa, MODE2 korkealaatuisella äänellä ja alhaisella latenssilla, joka sopii ihanteellisesti teatteri-, kiertue- ja lähetyssovelluksiin, ja MODE3 luotettavammalla RF-lähetyksellä, joka on ihanteellinen puhesovelluksiin.

Alhainen äänen latenssi ja korkealaatuinen ääni

MODE2 tarjoaa korkealaatuisemman äänen 96 kHz:n näytteenottotaajuudella ja erittäin alhaisella, 1,5 ms*:n äänen viiveellä.

Luotettavammat RF-lähetykset laajentavat toiminta-aluetta

MODE3-toiminta on optimoitu luotettavaa lähetystä varten estämällä häiriöiden aiheuttamat katkokset äänessä lisävirheenkorjauksella.

Yhteensopiva DWX-sarjan kanssa

MODE1-toiminto tarjoaa saman korkean laadun, luotettavuuden ja äänen viiveen kuin edellinen DWX-sarjan versio.