Azimut

Täydellinen ratkaisu minimalistisessa paketissa.

.

 

Azimut-järjestelmät ovat hillittyjä ja huomaamattomia ääniratkaisuja, joissa on helppokäyttöinen ja suorituskykyinen tekniikka, joka on suunniteltu loppukäyttäjän hyödyksi.

Näkymättömät
ratkaisut

ovat K-array brändin keskiössä

Jotta voimme vastata asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin, meidän on usein muutettava suuntaa, jotta voimme olla linjassa todellisen pohjoisen kanssa, minkä vuoksi loimme Azimutin.

Azimut-mallisto – joka koostuu Azimut-KAMUT2L, Azimut-KAMUT2L1, Azimut-KAMUT2L14 ja Azimut-KAMUT2V25 -malleista.

Jotta Azimut-järjestelmät vastaisivat arkkitehtien ja suunnittelijoiden vaatimuksiin, jotka tarvitsevat ammattimaisen äänentoistojärjestelmän tinkimättä projektin esteettisyydestä, Azimut-järjestelmät ovat huomaamattomimpia ääniratkaisuja, joissa on helppokäyttöinen ja suorituskykyinen tekniikka, ja ne on suunniteltu loppukäyttäjän hyödyksi.

Kaiuttimet

Azimut järjestelmän voi valita kahdesta keskikorkeasta tai yhdestä todella pienestä kaiutinmallista: 

Lyzard-KZ1, Lyzard-KZ14 ja Vyper-KV25.

Subwoofer

Azimut-järjestelmään kuuluu yksi subwoofer: 

Truffle-KTR24, Truffle-KTR25, Truffle-KTR26 ja Rumble-Ku44.

Vahvistin

Azimut sisältää vahvistimen Kommander-KA02 ja kaukosäätimen.

Azimutissa on plug and play -ominaisuudet, Bluetooth-yhteys, USB-portit ja minijakkitulo. Spotify- ja Web Radio -suoratoiston saat muodostamalla Wi-Fi-yhteyden järjestelmän sisäisen ohjelmiston avulla.

AzimutApp

(K-Array Azimut Control)

Oma Azimut-sovellus, joka on ladattavissa GooglePlaysta ja App Storesta, tarjoaa mahdollisuuden hallita kaikkia vahvistimen toimintoja äänilähteiden valinnasta ja soittolistojen hallinnasta graafiseen taajuuskorjaukseen ja verkkoasetuksiin.

Premium viimeistely

Tuotteemme ovat samanlaisia kuin huippuluokan muotiasusteet ja korut, niihin käytetään kaikkein kehittyneinpiä pinnoitusprosesseja, joka antaa tuotteillemme kauniin ja kiiltävän ulkonäön.

Kustomoitavat värit

Meillä on mahdollisuus mukauttaa projektisi sovittamalla järjestelmäsi väri mihin tahansa RAL-koodiin, jotta kaiuttimet sopivat mihin tahansa ympäristöön.

Usean huoneen järjestelmä

Sovelluksiin, jotka edellyttävät äänentoistoa useilla alueilla, olemme suunnitelleet täydellisen järjestelmän, jossa kaikki kaiuttimet voidaan liittää yhteen verkkoon.

Wi-Fi ja Bluetooth Liitettävyys

Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa haluamaansa musiikkia suoraan mobiililaitteesta, musiikkikirjastosta tai verkosta, jolloin käytettävissä on satoja tuhansia kappaleita.

Pure Array Teknologia

Line array -kaiuttimemme, jotka koostuvat lähekkäin toisistaan sijaitsevista, koko äänialueen kattavista elementeistä, toteuttavat puhdasta line array -tekniikkaa.

Visuaalisesti Huomaamaton

Arkkitehtonisista syistä voidaan tarvita visuaalisesti huomaamaton äänentoistojärjestelmä, joka integroituu saumattomasti tilan ulkoasuun äänenlaadusta tinkimättä.

Azimut-KAMUT2L

Musta

Azimut-KAMUT2L on täydellinen järjestelmä, joka koostuu kahdesta 10 cm:n pituisesta Lyzard-KZ14-kaiuttimesta, jotka on valmistettu Anticorodal-alumiinista, ultrakompaktista ruostumattomasta teräksestä valmistetusta Rumble-KU44-2-subwooferista, joka on helppo piilottaa näkyville, ja 144x144x46 cm:n (5,7×5,7×1,8 tuumaa) Kommander-KA02-vahvistimesta, jossa on kaukosäädin.

Azimut-KAMUT2L1

Musta

Huomaamattomin järjestelmä on Azimut-KAMUT2L1, joka koostuu kahdesta erittäin pienikokoisesta 3,7 cm:n pituisesta Lyzard-KZ1-kaiuttimesta, ultrakompaktista Truffle-KTR24-subwooferista, 144 x 144 x 26 mm:n (5,7 x 5,7 x 1,8 tuuman) Kommander-KA02-vahvistimesta ja huomaamattomasta kaukosäätimestä. Azimut-KAMUT2L1 on suunniteltu huomaamattomaan käyttöön erilaisissa intiimeissä ympäristöissä, joissa tarvitaan laadukasta taustamusiikkia kompaktissa muodossa, kuten museoissa ja pienissä vähittäiskaupoissa.

Azimut-KAMUT2L14

Musta

Huomaamattoman ja skaalautuvan linjan monipuolisin järjestelmä on Azimut-KAMUT2L14, joka koostuu kahdesta 10 cm:n korkuisesta Lyzard-KZ14-kaiuttimesta, ultrakompaktista Truffle-KTR25-subwooferista ja 144x144x26 mm:n (5,7×5,7×1,8 tuumaa) Kommander-KA02-vahvistimesta sekä huomaamattomasta kaukosäätimestä. Azimut-KAMUT2L14 on suunniteltu sovelluksiin, joissa tarvitaan laadukasta taustamusiikkia kompaktissa muodossa, kuten vähittäiskaupassa, loungeissa ja ravintoloissa.

Azimut-KAMUT2V25

Musta

Huomaamattoman linjan suurin järjestelmä on Azimut-KAMUT2V25, joka on tarkoitettu käytettäväksi silloin, kun näkymättömältä profiililta vaaditaan enemmän tehoa ja pidempi kantama. Se koostuu kahdesta 25 cm pitkästä Vyper-KV25-kaiuttimesta, erittäin kompaktista Truffle-KTR26-subwooferista ja 144x144x26 mm:n (5,7×5,7×1,8 tuumaa) Kommander-KA02-vahvistimesta sekä huomaamattomasta kaukosäätimestä. Azimut-KAMUT2V25 on suunniteltu suurempiin tiloihin, joissa tarvitaan kompaktissa muodossa tehokkaampaa äänentoistoa, kuten pubeihin, kokous- ja neuvotteluhuoneisiin, loungeihin ja hotellien auloihin.