FERROFISH A32PRO, A32PRO DANTE

32x32-kanavan A/D-D/A -muuntimilla varustetut multi-formaattikonvertterit ja reitittimet

Yleistä

Uudella modulaarisella hardware- alustalla toimivat, ESS Techin uusimman sukupolven A/D – D/A-muuntimilla varustetut uudet A32pro sekä A32pro Dante jatkavat FERROFISH:in perinnettä luotettavina, värittämättöminä audiolaitteina. Tuttuun tapaan myös näissä laitteissa on suuri kanavamäärä ja ne toimivat aina 192 kHz:in näytteenottotaajuuksille asti.

Uuden mustan ulkokuorensa lisäksi FERROFISH A32pro:ssa ja A32pro Dante:ssa on päivitetyt etupaneelit kosketusnäyttöohjauksella, näin navigointi ja laitteen ohjaus on helpompaa kuin koskaan aiemmin. TRS-lähdön sekä kahden kuulokelähdön lisäykset antavat mahdollisuuden kattavaan monitorointiin ja äänittämiseen, uusi GPIO-liitäntä puolestaan antaa uusia ulottuvuuksia kauko-ohjauksiin.

Laitteiden kaksi laajennuspaikkaa ovat tulevaisuuden DSP-laajennuksia varten, niillä saadaan lisää prosessointitehoa A32pro:n ja A32pro Dante:n sisäisen SHARC DSP-prosessorin lisäksi.

Analogi- ja digitaali-I/O

Sekä Ferrofish A32pro:hon että A32pro Dante:een on mahdutettu 1 U:n räkkikokoon 32 analogituloa ja 32 analogilähtöä täysin balansoiduilla DSub25-liittimillä.

Digitaalipuolella kummassakin laitteessa on mahdollisuus käyttää jopa 64 kanavaa MADI I/O:ta kahdessa SFP-paikassa. Korttipaikkoihin voidaan asentaa joko optisia tai koaksiaalisia MADI SFP:itä, joita voidaan käyttää myös siten, että toinen varmistaa toista. Jopa 32 kanavaa kahdensuuntaista ADAT-optista I/O:ta on tarjolla, ne tukevat tuplanäytteenottotaajuuksia 96kHz:iin asti.

A32pro Dante:ssa voidaan lisäksi käyttää 64 kanavaa I/O:ta Audinaten suositussa Dante-verkkoformaatissa, näin FERROFISH A32pro Dante:n integrointi mihin tahansa olemassa olevaan Dante-verkkoon käy helposti.

Wordclock I/O on BNC-liittimillä, kellotus voidaan tehdä myös ADAT-, MADI- tai Dante-väylistä  (vain A32pro Dante), MIDI I/O on 3.5mm TRS-liittimillä.

Digitaalinen formaattikonvertteri & signaalireititin

Laajan I/O-valikoimansa ansiosta uusi FERROFISH A32pro -sarja voi toimia myös erittäin monipuolisena ja joustavana digitaalisena formaattikonvertterina ja signaalireitittimenä.

Audiosignaaleja voidaan vapaasti muuntaa kaikkien analogi- ja digitaaliformaattien välillä – ja samanaikaisesti reitittää niitä useampaan lähtöön 8 kanavan blokeissa.

Useita FERROFISH-laitteita voidaan kytkeä sarjaan – varavirtalähteiden pitäessä huolen, että kriittisissä sovelluksissa saavutetaan tarvittava luotettavuus.

Etupaneeliohjaus

Edeltäjiensä tavoin A32pro-sarjassa käytetään korkealuokkaisia TFT-näyttöjä kaikkien 32 tulon ja 32 lähdön samanaikaiseen mittarointiin.

Ohjaus etupaneelista on sekä nopeaa että intuitiivista uuden valaistun kosketusherkän enkooderin ansiosta. Enkooderilla saadaan ohjattua kaikkia laitteen parametreja – gaineja, ulostulotasoja, reititystä, monitorointia sekä kelloasetuksia – (myös kosketusherkän) näytön lisäksi.

Mitä tahansa tulevaa tai lähtevää audiosignaalia voidaan monitoroida suoraan laitteen etupaneelista kahden itsenäisen kuulokelähdön kautta.

Kauko-ohjaus – REMOTEFISH

Uudessa A32pro:ssa on myös tarjolla joukko toimintoja kauko-ohjaukseen, joiden ansiosta pitkiä kaapelivetoja käyttävien äänitysten kuten live-äänen, lähetystoiminnan tai lokaatioäänitysten tekeminen on helppoa.

Kauko-ohjaus onnistuu myös MIDI:n, MIDI-over-MADI:n, USB:n (käytössä myös firmware-päivityksiin), Dante:n (vain A32pro Dante) tai GPIO:n kautta, myös huomioviestit välittyvät. REMOTEFISH – ilmainen FERROFISH-verkkosivuilta saatava sovellus – mahdollistaa yhden tai useamman FERROFISH-laitteen täyden ohjauksen; kaikkien tulojen , lähtöjen, monitoroinnin, reitityksen ja asetusten tekemisen.