d&b audiotechnik

d&b audiotechnik:in korkealuokkaiset kaiuttimet ja vahvistimet valmistetaan Saksassa. d&b:n perusfilosofiassa on ollut sen perustamisesta lähtien (1981) kaksi periaatetta:

  • Kuuntelijan sijainti ei saa vaikuttaa äänenlaatuun. Periaate tunnetaan nimellä Democracy for listeners.
  • Kaiuttimet ja elektroniikka tulee suunnitella ja rakentaa siten, että ne toimivat yhtenä täysin integroituna yksikkönä. Tämän vuoksi d&b kaiuttimet toimivat ainoastaan d&b vahvistimilla. Näin maksimoidaan tehokkuus, toistettavuus sekä helppokäyttöisyys. Se, mikä alkoi vahvistimen ja kaiuttimen integroinnista, on tänä päivänä koko yhtiön peruspilari, d&b System reality

d&b kaiutinjärjestelmät kattavat tänä päivänä niin kiinteästi asennettavat kuin liikkuvat äänentoistojärjestelmät, kirkoista stadioneille ja festivaaleille.

Tutustu valikoimaan sivuillamme.

d&b Soundscape

On aika ajatella uusiksi äänentoisto. Lisää ainoastaan yksi askel käyttäjäystävälliseen d&b Workflow:n ja lopputuloksena on mitä luonnollisin kuuntelukokemus, jossa yhdistyy taide, tiede, luovuus ja tekniikka.

d&b Soundscapen avulla luot äänen sellaisena kuin sen tunnet, äänen sellaisena kuin näet sen, äänen sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Keskusyksikkönä toimii DS100 Signal Engine, vallankumouksellinen äänijärjestelmän prosessori, joka perustuu tehokkaaseen Dante-yhteensopivaan signaalimatriisiin. d&b Soundscape tarjoaa vertaansa vailla olevaa luovuutta kahden ohjelmistomoduulinsa En-Scene ja En-Space kautta.

d&b En-Scene on ääniobjektien paikannustyökalu, joka mahdollistaa jopa 64 ääniobjektin yksittäisen sijoittamisen ja siirtämisen äänikuvassa. Se kuvaa lavaskenaarioita tarkasti siten, että jokainen ääniobjekti paikantuu yhtenevästi sekä visuaalisesti että akustisesti. Koko yleisö voi nyt kuulla näkemänsä ja päinvastoin.

d&b En-Space on tilaemulointityökalu, joka luo ja muokkaa jälkikaiuntaa mihin tahansa tilaan. Nämä tilasimuloinnit ovat seitsemän kansainvälisesti tunnetun esityspaikan akustisista mittauksista johdettuja emulaatioita yhdistettyinä ääniprosessoriin. Voit olla konserttisalissa tai kamarimusiikkisalissa. Sisätilassa tai ulkona. Yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Valinta on sinun.

 

 

Vähemmän on enemmän

d&b Soundscape on kattava äänisuunnittelijan työkalu. Se ei ole ainoastaan 360-järjestelmä, vaan myös 180-järjestelmä, jossa kaiuttimet lavan edessä antaa paljon enemmän mahdollisuuksia kuin tavallinen L / R -asetelman ääni. Se on täysin uusi kokemus. Alla olevassa kuvassa on tyypillinen 180-järjestelmä En-Scenen ääniobjektien asemoimiseen lavalla.

 

Enemmän on enemmän

Kaiuttimia lisäämällä saadaan 360 asteen järjestelmä, joka luo akustisia ympäristöjä En-Spacen avulla tai laajentaa En-Scene-äänikuvaa yleisön ympärille. Toinen grafiikka esittää järjestelmää, jossa En-Scenen avulla ääniobjekteja voidaan sijoittaa kaikkialle yleisön ympärille. Suuremmat kaiuttimet sivuilla ja takana tuottavat En-Scene-paikannuksen. Pienempiä kaiuttimia käytetään vain, jos tarvitaan En-Space-kaiuntaa.

d&b Soundscapea on kokeiltu ja käytetty ympäri maailmaa erilaisiin käyttötarkoituksiin – teattereista live-konsertteihin ja yritystapahtumiin. Vaikka käyttökohteita on monia, on niillä kaikilla yhteinen luova tavoite: kuuntelun, näkemisen ja tunteen yhdistäminen yhdeksi kokemukseksi, jota erilaisten äänien maailma ympäröi. Lyhyesti sanottuna: d&b Soundscapen luomat ääniympäristöt ovat ratkaisuja, joista on hyötyä kaikille osapuolille – äänisuunnittelijalle, miksaajalle, artistille ja yleisölle.

 

SL-Series

SL-sarja koostuu useasta eri raskaan sarjan line array-järjestelmästä, joissa yhdistyy ennenkokematon suuntaavuuden kontrollointi ja yliohjausvara koko taajuusalueella.

Sarjan kaikissa kaiuttimissa käytetään kaiuttimen koko taajuusalueen kattavaa kardioiditekniikkaa. Sarjan kaiuttimet täyttävät näin minkä tahansa suuren mittakaavan tapahtuman äänenvahvistus- ja melunhallintatarpeet niin kiertue- kuin asennuskohteissakin.

Täydellinen paketti lisävarusteita ja ohjelmistoja yhdistyy d&b vahvistimien kanssa tehokkaaksi ja luotettavaksi kokonaisuudeksi toistettavaksi tilaisuudesta toiseen.

XSL-Series

XSL-järjestelmä on saapunut. Se on SL-sarjan kaiutinperheen pienin malli. SL-sarjan kaiuttimet ovat ainoita nykyaikaisia linjasäteilijöitä, joilla saavutetaan kaiuttimen koko taajuusalueen hallittu suuntaavuus.

XSL:ssä on enemmän SL-sarjasta tuttuja, innovatiivisia suunnitteluratkaisuja: erinomaista puheen ymmärrettävyyttä, laajennettua matalien taajuuksien toistoa sekä yliohjausvaraa, vertaansa vailla olevaa ulostulotasoa ja vaikuttavaa suuntaavuuden hallintaa kardioiditekniikkalla koko taajuusalueella.

Emme odota sinun tyytyvän vähempään. Nyt sinun ei tarvitse.

Suuntaavuuden hyödyt

SL-sarja on ainoa moderni line array-järjestelmä, jossa horisontaalinen suuntaavuden hallinta on kaiuttimen koko toistoalueella. Tämä on toteutettu kaiuttimen geometrian ja kardioiditekniikoiden yhdistelmällä matalilla taajuuksilla.

Tuloksena saat:

  • Lisää ymmärrettävyyttä ja selkeyttä koko taajuusalueella

  • Vähemmän vuotoja mikrofoneihin

  • Parempi kontrolli kuuntelualueen ulkopuolelle ohjautuvalle melulle

  • Eri alueille suunnattujen kaiuttimien aikakorjaukseen ja sävyjen tasapainottamiseen kuluu vähemmän aikaa

Toisin sanoen enemmän sitä, mitä haluat. Vähemmän sitä, mitä et.