Ajankohtaista

Arva Audio ja d&b audiotechnik kouluttaa!     

Koulutuspäivät järjestetään Ammattiopisto Lappia / Musiikkitalo osoitteessa Etappitie 6, 95400 Tornio. Viikon 3 aikana Tammikuussa 2023. Koulutukset tehdään kahdessa osassa, yksi päivä elektroakustiikkaa ja kolme päivää d&b audiotechnik järjestelmiä joista viimeisenä päivänä (perjantaina) keskitytään Array Processing ohjelmistoon. Molempiin työpajoihin ilmoittaudutaan erikseen alla olevista linkeistä. Paikkoja on rajoitetusti joten varmista paikkasi ja ilmoittaudu pian!

Elektroakustiikan seminaari on 17.1.2023 jossa käydään läpi akustiikan perusteet, äänen eteneminen ja ääniaaltojen summautuminen.

Ilmoittautuminen Elektroakustiikan seminaariin

d&b System workshop (V-Series + A-Series) on vuorossa 18.1. – 20.1.2023. Workshopissa keskitytään d&b:n V-Sarjan line-array järjestelmiin ja A-Sarjan augmented-array tekniikoihin. Päivät ovat hands-on joten työvaatteet on tarpeen ja tarvitset tietokoneen sekä tarvittaessa verkko-adapterin mikäli koneessasi ei ole verkkoporttia valmiiksi.

Ilmoittautuminen d&b system workshop työpajaan

Kaikki päivät alkavat 9.15 aamulla ja loppuvat noin 16.00 aikoihin paitsi 20.1 perjantai, joka alkaa  9.00 ja loppuu 11.00. Kouluttajana toimii d&b:ltä Christian Knoll. Tarkemmat kuvaukset päivien ohjelmasta löytyvät ilmoittautumislinkeistä.